Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Nisan 2024 - 14:49 Yorum: 0

Öğretmen ve öğrenciler bir araya geldi, 175 kişilik iftar yapıldı

Afyonkarahisar Şuhut Fatih Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, iftar programında bir araya geldi. Fatih Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen iftar programına öğretmen ve öğrenci yaklaşık 175 kişilik yoğun bir katılım sağlandı.İftarlar açıldı...

Öğretmen ve öğrenciler bir araya geldi, 175 kişilik iftar yapıldı

Afyonkarahisar Şuhut Fatih Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, iftar programında bir araya geldi. Fatih Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen iftar programına öğretmen ve öğrenci yaklaşık 175 kişilik yoğun bir katılım sağlandı.
İftarlar açıldıktan sonra Fatih Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Vahit Akkaya tarafından dua yapıldı. Öğrencilerin bazıları ilk kez birlikte iftar yapmanın tadını çıkarırken bazıları ise ikinci kez iftar yaptıklarını söyledi.
Etkinlikle ilgili konuşan Fatih Ortaokulu Müdürü Hasan Hüseyin Cacı, etkinliği veli ve öğretmenler iş birliğinde yaptıklarını kaydederek, “Bunu bütün velilerimizden izin alaraktan öğrencilerimizle birlikte yaptık. Bu her sene yapılarak kurum kültürü oluştu. Onun için çok mutluyuz. Öğretmenlerimizle beraber birlik beraberlik içerisinde bu iftar programımızı yaptığımız için ben çok mutluyum” dedi.
8 Sınıf Öğrencisi Abdullah Çakmak ise konuyla ilgili açıklamalarında, "Benim adım Abdullah Çakmak çok mutluyum çok meraklıyım arkadaşlarım çok sevindi" dedi.
Fatih Ortaokulu 8-B sınıfı öğrencisi Aleyna Ortanca konuyla ilgili açıklamalarında, "Fatih Ortaokulu 8B Sınıfı olarak son senemizde iftarımızı beraber açtık. Çok mutluyum duygularım böyle korkuyorum ama mutluyuz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber