malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Haziran 2024 - 16:01 Yorum: 0

Öğretmenler atölye çalışmalarına başladı

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi’nce yürütülen ’Bizden bize Akademik Paylaşımlar Projesi’nin atölye çalışmalarına başlandı.Düzce’de öğretmenler Düzce Üniversitesi ile işbirliğinde akademik paylaşımlarını atölye ort...

Öğretmenler atölye çalışmalarına başladı

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi’nce yürütülen ’Bizden bize Akademik Paylaşımlar Projesi’nin atölye çalışmalarına başlandı.
Düzce’de öğretmenler Düzce Üniversitesi ile işbirliğinde akademik paylaşımlarını atölye ortamında bir araya getirecek. Bu çerçevede ilk olarak Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Türkçe öğretmenlerine eğitim verildi. WEB 2.0 araçlarının ders etkinliklerinde kullanımı ile ilgili eğitimler verilirken, 30 öğretmen atölyede akademik paylaşımları öğrendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri