Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 01 Mart 2024 - 16:25 Yorum: 0

Öğretmenler korosu izleyiciden beğeni aldı

Adıyaman’ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenler Korosu izleyiciden beğeni aldı.Şef Mahir Aslan yönetiminde ilçedeki öğretmenlerden oluşan öğretmenler korosu, Türk Halk Müziği’nden oluşan eserleri solo ve...

Öğretmenler korosu izleyiciden beğeni aldı

Adıyaman’ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenler Korosu izleyiciden beğeni aldı.
Şef Mahir Aslan yönetiminde ilçedeki öğretmenlerden oluşan öğretmenler korosu, Türk Halk Müziği’nden oluşan eserleri solo ve koro olarak seslendirerek izleyicisinden büyük beğeni aldı. Koroya, duygusal derinliği artıran yaylı ve vurmalı çalgıları ustalıkla çalan yetenekli müzisyenler tarafından eşlik etti. Gecenin en önemli anlarından biri de Şef Mahir Aslan’ın bağlama çalarken yaptığı solo performanstı.
Koro ekibine teşekkür eden Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, “Öğretmenlerimizin sahnelediği bu koro, farklı branşların bir armonide buluştuğu muazzam bir geceydi. Sahnedeki her enstrümanın, seslendirilen her eserin ardında öğretmenlerimizin ailelerinden ve kişisel zamanlarından fedakarlık yaparak sarf ettiği büyük bir emek yatıyor. Bu özel anları bizlere armağan eden tüm öğretmenlerimize gönülden şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve protokol üyelerince koroda görev alan öğretmenlere teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber