Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:20 Yangına karşı ormanlık alanları ve bahçeleri temizlediler02:10 Erzincan’da “İhtiyar Kız” isimli komedi oyunu sahnelendi01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...00:18 Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi00:14 ‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama00:12 Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü00:11 Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak"23:54 Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci...23:51 Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var"23:43 DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından...23:32 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Ma...23:31 Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konse...23:30 Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında23:22 Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyo...
Magazin 24 Kasım 2023 - 17:12 Yorum: 0

Öğretmenler Korosu’ndan muhteşem konser

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü bünyesinde kurulu 3 korodan biri olan ve 2000 yılından beri Nazilli halkına konserler veren Nazilli Öğretmenler Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde meslektaşlarına verdiği...

Öğretmenler Korosu’ndan muhteşem konser

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü bünyesinde kurulu 3 korodan biri olan ve 2000 yılından beri Nazilli halkına konserler veren Nazilli Öğretmenler Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde meslektaşlarına verdiği konser ile coşturdu.

İki bölümden oluşan ve toplamda 26 eserin Şef Mustafa Dinçkol’un yönetiminde koro ve solo olarak seslendirildiği konserin sonunda sahneye davet edilen protokol üyeleri hep birlikte 2 eser daha seslendirdi. Uzun yıllar koroda görev alan ve Manisa’nın Alaşehir ilçesine şube müdürü olarak tayini çıkan Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün de koroda yerini alarak meslektaşlarını yalnız bırakmadı.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda gerçekleşen konsere; Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Manisa Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Savaş, Milli eğitim şube müdürleri, daire ve kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, koroda görev alan öğretmenlerin yakınları ile Manisa Alaşehir’den gelen ilçe milli eğitim şube müdürleri izledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber