Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçında kırmızı kart cezası bulunan Roland Sallai ve uzun süreli sakatlığı olan Mauro Icardi dışında tam kadro olacaklarını söyledi.Galatasaray Teknik Direk...
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçında kırmızı kart cezası bulunan Roland Sallai ve uzun süreli sakatlığı olan Mauro Icardi dışında tam kadro olacaklarını söyledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin (GSYİAD), İstanbul’da bir otelde düzenlenen yeni yıl etkinliğine katıldı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buruk, "GSYİAD bizim için çok önemli ve değerli. Hep Galatasaray’ın yanında. Üyeleriyle her gün gelişen dernek. Burada Galatasaray’ı sevenlerle bir arada olmak bizi motive ediyor. Hem saha içinde hem saha dışında gücünü net bir şekilde ortaya koyuyoruz. Bu birliktelik de Galatasaray’ı her zaman başarıya taşıyan unsurlardan biri. İnşallah bu birlikteliği bu sezon da devam ettiririz. 25. şampiyonluk, 5. yıldız hedeflerimizi bugün burada gördükten sonra aynı inanç, aynı istekle 2025’e de yine şampiyonlukla tamamlamak istiyoruz. 2024 bizim için güzel anılarla geçti. Hedef 2025 ve 25. şampiyonluk" diye konuştu.
"Kazanmanın dışında düşüncemiz yok"
Galatasaray’ın hep kazanmak istediğini vurgulayan Buruk, "Kazanmanın dışında düşüncemiz yok. O yüzden kazanmak, şampiyonluğa odaklanmak her zaman rekorlar getiriyor. Bu Galatasaray’ın başarısı. Başında teknik direktör olarak bazen bu övgüyü de alıyoruz ama asıl olan Galatasaray. Bunu hep beraber başarıyoruz. Rekorlar kırmak yerine her maçı kazanmak istiyoruz. O da kendiliğinden başarıyı getiriyor. Çok da yarışmacı bir lig. Hep kazanmak zorundasınız. Bu da her zaman önemli. Kazanmaya odaklanıyoruz" şeklinde konuştu.
"Kayseri zor bir deplasman"
Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda oynayacakları Kayserispor’un iyi bir takım olduğunu ifade eden sarı-kırmızılıların teknik direktörü sözlerine şöyle devam etti:
"Bulunduğu yer itibarıyla farklı düşünülebilir ama ofansif anlamda çok sürprizli bir takım. Gol yiyen, pozisyon veren de bir takım. Ofansif anlamda güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Kayseri deplasmanları zordur. Maçı saat 16.00’da oynayacağız. Hava durumu olarak, saha durumu olarak iyi bekliyorum. Zor bir deplasman. Yüzde 100’ümüzü koymamız gerekiyor. İyi odaklanmamız gerekiyor. Ara öncesi kazanarak bitirmek istiyoruz. Devamında Göztepe ile başlayacağız. Bu araya kazanarak girmemiz gerekiyor."
2024 yılında attıkları ve yedikleri gollerde en sevindiği ve en üzüldüğü golün sorulması üzerine Okan Buruk, "Birçok gol var. Geçen hafta Trabzonspor maçında son dakika attığımız gol, çok değerliydi. Malmö’de de yediğimiz son dakika golü bizi çok üzdü. Trabzon ile güzel maç oldu. Trabzonspor da çok iyi oynadı, çok iyi mücadele etti. Son dakika golü ile kazandık. Onun mutluluğunu hala yaşıyorum" diye cevap verdi.
"Kayserispor maçına Sallai ve Icardi dışında tam kadro hazırız"
Futbolcuların son durumları hakkında da bilgi veren Buruk, "Salı günkü antrenmanda Davinson Sanchez, Osimhen ve Ismail Jakobs’a özel çalışma yaptırdık. Maçta Davinson dışında onları kullanmıştık. Bugün tam olarak antrenmana katıldılar. Antrenmanı normal bir şekilde yaptılar. Tam kadro olacak şekilde hazırız. Sallai’nin cezası var, Icardi’nin uzun bir sakatlığı var. Onun dışında tam kadro olacak şekilde hazırız" dedi.
"Galatasaray’ı güçlendirmek için eksik olan mevkilerimize hazırlanacağız"
Roma’da forma giyen Arjantinli futbolcu Paulo Dybala’nın transferiyle ilgili gelen soruya ise Okan Buruk, "Transfer çok dinamik bir şey. Her takım, her oyuncu için transfer dönemi çıktıkça bu tür haberlerin çıkması normal. Herkesin planları var. Biz ileriye dönük planlar yapıyoruz. Kadromuzu güçlendirmek istiyoruz ama şu an benim odaklandığım yer Kayseri maçı. Araya girdikten sonra daha net bakacağız. Transfer Ocak ayının 13’ünde açılıyor. O zaman kadar elimizde süre var. Galatasaray’ı güçlendirmek için eksik olan mevkilerimize hazırlanacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Afyonkarahisar’da Okul Sporları ‘Küçükler Kız-Erkek Basketbol Grup Müsabakaları’ 8 ilden 14 takımın katılımıyla başladı.Müsabakanın açılış seremonisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başladı. Organizasyona Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Burdur, E
Eskişehir’de motor sporları için antrenman sahası bulamadıkları için çevre illerdeki parkurlara gitmek zorunda kalan sporcular, yetkililerden sadece doğal bir etap ve çalışma alanı talep ediyor.Eskişehir’de motor sporlarına gönül veren profesyonel yarışçı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü sporcuları, geçen hafta mücadele ettikleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarda farklı branşlarda dereceler elde etti.Mavi-beyazlı kulübün sporcuları tekvando, judo, güreş, voleybol, karate ve okçuluk bra
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu, geleceğin taekwondocularına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen taekwondo an
28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ankara Eryaman TOHM Atletizm Pisti’nde düzenlenen Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda Kayserili sporcular önemli başarılara imza attı.Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda 2013 doğumlu kızlar kategorisinde mücadele
Bingöl’ün Kiğı ilçesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası, Kaymakam Hüseyin Çamkerten’in ilk servisi atmasıyla başladı.Kiğı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası başladı. Turnuvaya katılan Kaymakam Hüseyin Çamkerten, i
13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın (Türkiye Open 2026) yedinci gününde Türk sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya elde etti.Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Türki
Bursaspor, Mardin 1969 Spor maçı öncesi hazırlıklarına başladı.Bursaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 31. haftasında sahasında oynayacağı Mardin 1969 Spor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenma
İşgal rejimi ve yerleşimci çeteler ihlallerini artırıyor: Gazze'de 9 şehit, Batı Şeria'da 22 esir ve saldırılar...
Suriye'nin Humus kırsalında otobüse saldırı: 7 ölü 4 yaralı
03İşgal rejimi, Suriye kırsalındaki bir barajın çevresini bombaladı
04Erzincan'da uyuşturucu operasyonlarında 4 şüpheli tutuklandı
05Aydın açıklarında 34 düzensiz göçmen yakalandı
06CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer gözaltına alındı
07Malatya’ya kuvvetli sağanak uyarısı
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor