Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Kasım 2022 - 18:23 Yorum: 0

"Okula gidiyorum" diye evden çıkan lise öğrencisi 2 gündür kayıp

Tuzla'da "okula gidiyorum" diyerek evden çıkan lise öğrencisinden 2 gündür haber alınamıyor.

'Okula gidiyorum' diye evden çıkan lise öğrencisi 2 gündür kayıp

Tuzla'da "okula gidiyorum" diyerek evden çıkan lise öğrencisinden 2 gündür haber alınamıyor.

Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde yaşayan lise son sınıf öğrencisi Cihat Kılıçsokan (18), 28 Kasım Pazartesi sabahı okula gitmek üzere evden çıktı. Oğullarının okula gitmediğini öğrenen aile durumu polis ekiplerine bildirdi. Kendisinden 2 gündür haber Cihat Kılıçsokan'ın babası Hüseyin Kılıçsokan oğullarının başarılı bir öğrenci olduğunu ve kimseden şüphelenmediklerini söyledi.

"Okul hayatı boyunca ilk kez devamsızlık yaptı"

Hüseyin Kılıçsokan, "Cihat normalde devamsızlığı olmayan bir çocuktu. Pazartesi okula gidiyorum diye evden çıkıyor fakat sonrasında ulaşamadık ve haber alamadık. Bu zamana kadar okul hayatı boyunca 1 gün devamsızlık yaptı. O da o gündü. O günden sonra haber alamadık. Karakolla iletişime geçtik. Okul yönetimiyle iletişime geçtik. Onlarda anlam veremediler. Çünkü çok başarılı olan bir çocuktu. En son otobüs durağına doğru yürümüş ancak oradan sonra kamera açıları görmediği için tespit edemedik. Cihat, derslerine düşkün olan bir çocuktu. Araştırmacı bir çocuktu. Çok fazla sosyal bir çocuk değildi. Derslerle ve araştırmalarla mutlu olan bir çocuktu. Kötü bir alışkanlığı veya olumsuz bir arkadaş çevresi de yok. Bizi şaşırtan ilk defa böyle bir şey yaşıyor olmamız. Telefonu vardı. Evden çıkmadan önce servise mesaj atıyor "ben gelmeyeceğim, otobüsle geleceğim" diyor. Sonrasında telefonu kapanıyor veya kendisi kapatıyor. Görenlerin bizlere ulaşmasını istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber