Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2024 - 13:11 Yorum: 0

Oltu’da Çanakkale zaferi etkinliği

Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü Oltu’da düzenlenen törende anıldı.Aslanpaşa Şehitliğinde toplanan protokol ilk olarak şehitlik anıtına çelenk sunumunda bulundu. Anıta çelenk konulmasıyla başlayan tören, Saygı duru...

Oltu’da Çanakkale zaferi etkinliği

Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü Oltu’da düzenlenen törende anıldı.
Aslanpaşa Şehitliğinde toplanan protokol ilk olarak şehitlik anıtına çelenk sunumunda bulundu. Anıta çelenk konulmasıyla başlayan tören, Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Topçu Üsteğmen Veli Deveci yaptı.
Oltu ilçe Müftüsü Sinan Cansever protokol ile birlikte dua edildi.
Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Serdar Ekin. Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Şehitlik özel defterlerini imzaladılar. Protokol şehit mezarlarını ziyaret ederek mezarlara karanfil bırakıp dua ettiler.
Öte yandan Oltu Anadolu Lisesi öğrencilerin hazırladıkları 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı Oltu Kaymakamlığı salonunda gerçekleşti. Çanakkale ruhuna yakışır bir program düzenleyen Oltu Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerini Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen tebrik ederek başarılarılar diledi programa Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, Garnizon Komutanı, Piyade Binbaşı Serdar Ekin, Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Cumhuriyet Başsavcısı, Mustafa Küçükbekir, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Uğur Han, Oltu ilçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğan, Jandarma Komutanı Üsteğmen Erdal Hastürk, kurum amirlerinin yanı sıra Oltu’da siyasi parti ilçe Başkanları ve Oltu Belediye Başkanı aday adayları katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber