Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 11 Mayıs 2024 - 10:49 Yorum: 0

Ölümlü kaza sonası kapatılan yaya geçidinin silinmeyen çizgileri kazaya davetiye çıkartıyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde annesiyle birlikte yolun karşısına geçmekte olan 9 yaşındaki kız, motosikletin çarpması sonucu yaralandı.Kazanın meydana geldiği yerde 6 yıl önce meydana gelen kazada 6 yaşındaki çocuk yaşamını yitirmiş,...

Ölümlü kaza sonası kapatılan yaya geçidinin silinmeyen çizgileri kazaya davetiye çıkartıyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde annesiyle birlikte yolun karşısına geçmekte olan 9 yaşındaki kız, motosikletin çarpması sonucu yaralandı.
Kazanın meydana geldiği yerde 6 yıl önce meydana gelen kazada 6 yaşındaki çocuk yaşamını yitirmiş, kazalar nedeniyle yaya geçidi kapatılmıştı. Yaya geçidi refüj kısmından kapatılırken, yoldaki yaya çizgileri silinmediği için yayalar yaya geçidini kullanmaya devam ediyor.

Kaza, Manavgat Emniyet Müdürlüğü binası önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Hasan Fehmi Boztepe Caddesinde Çakalderesi istikametinden Adliye istikametine seyir halindeki Gökhan Meşe’nin kullandığı 33 ADY 969 plakalı motosiklet, Manavgat Emniyet Müdürlüğü önünde annesiyle birlikte yolun karşısına geçmekte olan 9 yaşındaki Ada Polat’a çarptı. Kazada yaralanan 9 yaşındaki çocuk 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.Kazanın yolun karşısına geçmekte olan anne-kıza bir otomobilin durarak yol verdiği, motosikletin yolun sağından gelip kıza çarpması sonucu yaşandığı bildirildi.

Ölümlü kazanın ardından kapatıldı, çizgileri silinmedi
Manavgat Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan yaya geçidi, 6 yıl önce meydana gelen ve 6 yaşındaki Ceren Aksoy’un yaşamını yitirdiği kazanın ardından kapatılmıştı.Yaya geçidi kapatılmasına rağmen yoldaki çizgiler silinmediği için yayalar tarafından kullanılmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber