Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Nisan 2024 - 10:13 Yorum: 0

Ömer Faruk Yurtseven’den Houston potasına 10 sayı

NBA’de Utah Jazz, evinde mücadele ettiği Houston Rockets’ı 124-121’lik skorla yendi. Utah’ta milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, 10 sayı, 5 ribaund ile oynadı.NBA’de normal sezon 5 karşılaşma ile devam etti. Milli basketbolcu Ömer...

Ömer Faruk Yurtseven’den Houston potasına 10 sayı

NBA’de Utah Jazz, evinde mücadele ettiği Houston Rockets’ı 124-121’lik skorla yendi. Utah’ta milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, 10 sayı, 5 ribaund ile oynadı.
NBA’de normal sezon 5 karşılaşma ile devam etti. Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven’in formasını giydiği Utah Jazz, Delta Center’da karşılaştığı Houston Rockets’ı 124-121’lik skorla mağlup etti ve 30. galibiyetini kazandı. Utah’ta Luka Samanic 22 sayı, 6 ribaund ve Keyonte George 20 sayı, 5 asistle oynarken, 19 dakika parkede kalan Ömer Faruk ise 10 sayı, 5 ribaund ile mücadele etti. Ligdeki 41. yenilgisini alan Houston’da ise Fred VanVleet’in 42 sayı, 7 ribaund ve 7 asistlik performansı mağlubiyeti önleyemedi.
NBA’de günün sonuçları şöyle:

Detroit Pistons: 105 - Chicago Bulls: 127
Boston Celtics: 109 - New York Knicks: 118
Utah Jazz: 124 - Houston Rockets: 121
Portland Trail Blazers: 92 - Golden State Warriors: 100
Sacramento Kings: 123 - New Orleans Pelicans: 135

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber