Ordu’da uçurumdan yuvarlanarak dereye düşen Alzheimer hastası yaşlı şahıs, itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından kurtarıldı.
Olay, Perşembe ilçesi Soğukpınar Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alzheimer hastası Kazım Ç. (85), evinin yanındaki uçurumdan düşerek dere içerisine yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından yaşlı şahıs dere içinden sedye ile çıkartılarak ambulansa sevk edildi.
Şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.