Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Nisan 2022 - 10:38 Yorum: 0

Ordu’daki fuhuş operasyonunda şüpheliler adliyede

Ordu'da polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 3'ü kadın toplam 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ordu’daki fuhuş operasyonunda şüpheliler adliyede

Ordu'da polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 3'ü kadın toplam 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhşa teşvik ve farklı konulardan işlem yapmak üzere 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda fuhşa teşvik ve yer temini yaptıkları belirlenen T.G, İ.K. S.H., A.S.Ç, B.T., S.K., E.K. ve B.Ç. isimli 3'ü kadın toplamda 8 şüpheli adreslerinde yakalandı. Dün emniyete götürülen şüphelilerin ifadeleri alındı.

Sağlık kontrolleri yapılan şüpheliler, "fuhşa Teşvik, aracılık, zorlama ve yer temini" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan aynı olayla ilgili 10 mağdur kadın ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber