Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 30 Haziran 2023 - 11:36 Yorum: 0

Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklar için düzenlediği yaz okullarına kayıt almaya başladı. Başvurular Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksive Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü sosyal medya hesaplar...

Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklar için düzenlediği yaz okullarına kayıt almaya başladı. Başvurular Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksive Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü sosyal medya hesaplarında bulunan başvuru formu ile internet üzerinden yapılabiliyor.
Yenimahalleli çocukların kendilerini geliştirerek eğlence dolu bir yaz tatili geçirmeleri için düzenleyen eğitimler yaz boyu devam edecek. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yaz okulu 3 Temmuz -28 Temmuz ve 31 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında 2 dönem olarak gerçekleştirilecek.

11 branşta yaz okulu keyfi
Hafta içi günlerini kapsayacak şekilde düzenlenen yaz okulu programında voleybol, bale, basketbol, futbol, hentbol, jimnastik, kick boks, masa tenisi,okçuluk, tenis, taekwondo branşlarında eğitimler verilecek.
Yenimahalle Belediyesi Yaz Okulu’nda 7-14 yaş aralığı için voleybol, basketbol, taekwondo, masa tenisi, kick boks, okçuluk, futbol eğitimlerinin yanında 4-10 yaş aralığı için Jimnastik, 4-8 yaş aralığı için bale, 4-14 yaş aralığı için tenis eğitimleri alanında uzman eğitmenler tarafından düzenlenecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenecek yaz okulunda futbol branşında çalışmalar Ali Öcal Batıkent Semt Stadı’nda ve tenis branşında eğitimler Batıkent Edip Akbayram Parkı’nda yapılacak.

Yenimahalle’den çocuklara spor daveti
Çocukların ve gençlerin spor faaliyetlerine katılımını arttırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla açılacak olan Yenimahalle Belediyesi yaz okulları için 344 88 86 ve315 99 14 numaralı telefondan gerekli bilgi alınabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber