Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Şubat 2023 - 17:33 Yorum: 0

ORKUT ekibi yabancı uyruklu erkeği 47 saat sonra kurtardı

HATAY(İHA) – Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde Hatay'da çöken bir binada mahsur kalan yabancı uyruklu erkek 47 saat sonra Denizli Orman Arama Kurtarma...

ORKUT ekibi yabancı uyruklu erkeği 47 saat sonra kurtardı

HATAY(İHA) – Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde Hatay'da çöken bir binada mahsur kalan yabancı uyruklu erkek 47 saat sonra Denizli Orman Arama Kurtarma (ORKUT) ekibi tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Kahramanmaraş depremlerinde yüzlerce arama kurtarma ekibi ve binlerce gönüllü enkaz altından sevindirici haber verebilmek için çalışmalara devam ediyor. Hatay merkezde Odabaşı Mahallesinde enkaz altında kalan 40 yaşındaki yabancı uyruklu erkek, 47 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Gece 03.00 sıralarında ekipler, yerle bir olan apartmanda zamanla yarıştı. Binanın enkazı altında kaldığı belirtilen Suriyeli erkek, ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Yabancı uyruklu erkek bölgede bekleyen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber