Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 08 Şubat 2023 - 20:18 Yorum: 0

Ortaca’dan deprem bölgesine 7’inci TIR gönderildi

10 ilde etkili olan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrası bölgeye ulaştırılmak üzere başlatılan yardım kampanyalarında toplanan...

Ortaca’dan deprem bölgesine 7’inci TIR gönderildi

10 ilde etkili olan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrası bölgeye ulaştırılmak üzere başlatılan yardım kampanyalarında toplanan yardımlar TIR ile sevkiyatı yapılıyor.

Ortaca Belediyesi tarafında deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan yardımlar TIR'lar ile bölgeye gönderiliyor. Bugüne kadar 7 TIR dolusu yardım toplayan Oraca Belediyesi, sosyal medya üzerinden duyurduğu yardım kampanyasına 7'den 77'ye herkes destek veriyor.

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkan Alim Uzundemir'in katıldığı yardım TIR'ı uğurlama töreninde yardım TIR'ları dualar eşliğinde uğurlandı. Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, "Bir kez daha yardımlarını esirgemeyen tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber