Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:33 Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)19:25 Başkan Eyüp Kahveci, doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı19:25 Uşak’ta Gazzeli anneler için eylem düzenlendi19:24 Başkan Türkel, Anneler Günü’nde şehit anneleri ve emekçi kadınlarla bir ara...19:22 İsmail Kartal’dan Kayserispor maçında 4 değişiklik19:21 Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Sütçülerspor oldu19:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’deki soykırımı unutmayacağız, unutturmayacağı...19:21 Ağrı’da Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması Ödül Töreni düzenlendi19:19 Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 0 - Kayserispor: 0 (Maç devam ediyor)19:19 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Batı attığı adımlarla İsrail’in değirm...19:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimin ne dediğine bakmadan Filistinli kardeşlerimiz...19:19 Doğubayazıt’ta 5 bin meyve ağacının bulunduğu bahçe bungalov evleri ile tur...19:17 Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında oynanan Adana Demirspor - Gaziantep FK...19:16 Tuba Işın ve Emine Kahveci şehit anneleri ile bir araya geldi19:15 Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 0 - Galatasaray: 0 (Maç devam ediyor)19:04 Okan Buruk, 11’de değişiklik yapmadı18:58 Afrika, Mısır ve Libya üzerinden gelen toz bulutları Yüksekova’da etkili ol...18:55 Babasını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı18:54 Nişan merasimi dönüşü otomobil ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı18:44 Tokat’ta silah kaçakçılarına operasyon
Spor 28 Nisan 2024 - 14:48 Yorum: 0

Osman Aşkın Bak: "Türkiye’nin turizm bölgelerini tanıtıyoruz"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun, Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından biri olduğunu belirterek, "Fransa Bisiklet Turu nasıl Fransa’nın önemli yerlini tanıttıysa biz de bu organizasyon...

Osman Aşkın Bak: 'Türkiye’nin turizm bölgelerini tanıtıyoruz'

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun, Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından biri olduğunu belirterek, "Fransa Bisiklet Turu nasıl Fransa’nın önemli yerlini tanıttıysa biz de bu organizasyonla Türkiye’nin turizm bölgelerini tanıtıyoruz. Turizmde çok büyük artış var. Türkiye bir turizm ülkesi, bu noktada da hedefler büyük" dedi.
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, 8. ve son etabı olan İstanbul - İstanbul etabıyla tamamlandı. Sultanahmet Meydanı’nda düzenlenen ödül törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Organizasyonun önemine değinen Bakan Bak, "59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu ekiplerimiz başarıyla tamamladı. Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından bir tanesi. Etap etap, il il, ilçe ilçe gezerek, Türkiye’nin güzel noktalarını tamamlayarak, İstanbul’a geldik. İstanbul’da yağmur bizi yakaladı. Güzel bir yağmurlu İstanbul gününde, kazasız bir organizasyon oldu. Tedbirler alındı, yarış hakemleri güzel bir planlama yaptı. Cumhurbaşkanımız TUR’a önem veriyor. Önemli yatırımlar yaptık. Türkiye’nin dört bir yanında büyük organizasyonlar var. Bizim de 4 takımımız katıldı. Onlara da teşekkür ediyoruz. Bisiklet bir yaşam tarzı, bisikletin gençlerin, halkımız tarafından benimsenmesi çok önemli. Güzel tablolar ortaya çıkıyor, halkımızın ilgisi artıyor. Giderek talep artıyor" diye konuştu.
Spor organizasyonlarına desteğin devam edeceğini belirten Bak, "Türkiye spor ülkesi olma yolunda büyük adımlar katetti. Özellikle adrenalin gerektiren, güç gerektiren önemli sporlar. Fransa Bisiklet Turu nasıl Fransa’nın önemli yerlini tanıttıysa biz de bu organizasyonla Türkiye’nin turizm bölgelerini tanıtıyoruz. Turizmde çok büyük artış var. Türkiye bir turizm ülkesi, bu noktada da hedefler büyük. Turizm gelirlerini arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Spor organizasyonlarına her zaman destek veriyoruz ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto olarak desteklemeye devam edeceğiz. Yağmur da yağsa, kar da yağsa biz buradayız. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber