Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Aralık 2022 - 23:18 Yorum: 0

Osman Özköylü: "Kaybedilecek 3 puan Rizespor’a çok şey katardı ama adalet yerini buldu"

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü oynadıkları Çaykur Rizespor maçının ardından, "Kaybedilecek 3 puan Rizespor'a çok şey katardı ama burada...

Osman Özköylü: 'Kaybedilecek 3 puan Rizespor’a çok şey katardı ama adalet yerini buldu'

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü oynadıkları Çaykur Rizespor maçının ardından, "Kaybedilecek 3 puan Rizespor'a çok şey katardı ama burada adalet yerini buldu" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Son dakikada da gelse gelen golle kazanılan 1 puan çok değerlidir. Maçın geneline baktığımız zaman, maçın ilk başından itibaren zaten istatistiklerde bunu gösteriyor. Bu ağır sahada yağışlı havaya rağmen Rizespor gibi çok güçlü çok elit oyunculara sahip bir takım karşısında deplasmanda oynayan bir takım için bu istatistikler gerçekten mükemmel. Bu maçı kaybetseydik gerçekten çok üzülürdüm, bütün çocuklar da üzülürdü. Çünkü hak etmediğimiz bir sonuç olurdu. Bugün baktığımız zaman Rizespor tamamen bizim hücumumuzu durdurma üzerine kurulmuş bir oyun planı ile topu ön tarafa atıp yada yan toplardan golde olduğu gibi bulacakları pozisyonları değerlendirmeye çalıştılar. Maalesef yan topta yaptığımız hata geri düşmemize sebep oldu ama oyunun son dakikasına kadar çocuklar aslanlar gibi devam ettiler oynadılar" ifadelerini kullandı.

Son 20-25 dakika oyunu fors eden tarafın Pendikspor olduğuna vurgu yapan Özköylü, "Neticesinde hak ettiğimiz oynadığımız oyunun karşılığı olan golü de geç de olsa bulduk ve çok mutluyuz. Rizespor gibi çok değerli oyunculara sahip çok değerli bir rakibe karşı deplasmanda alınan bütün istatistiklerde fark atarak alınan bir puan gerçekten çok değerli. Oyunsal anlamda oyunun galibi biziz ama skorsal anlamda son dakikada attığımız golle berabere kalarak ödüllendirebildik. Buda bizi mutlu etti. Kaybedilecek 3 puan Rizespor'a çok şey katardı ama burada adalet yerini buldu. Çünkü oynanan oyuna baktığımız zaman Pendikspor en kötü bir puanla bu maçı hak etti. Bence skor 2 takımı da üzmeyecek şekilde oldu" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber