Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Eylül 2022 - 10:48 Yorum: 0

Osmangazi Belediyesi’nde yangın tatbikatı

Osmangazi Belediyesi Sivil Savunma ekipleri tarafından belediyede görev yapan güvenlik personeline yönelik yangın söndürme, kurtarma, tahliye ve ilk yardım...

Osmangazi Belediyesi’nde yangın tatbikatı

Osmangazi Belediyesi Sivil Savunma ekipleri tarafından belediyede görev yapan güvenlik personeline yönelik yangın söndürme, kurtarma, tahliye ve ilk yardım konularında eğitim ve tatbikat çalışması verildi.

İlk olarak "yangın çıkış nedenleri, yangında alınacak önlemler, yangın esnasında yapılması gerekenler, yangın öncesi ve sonrası neler yapılmalı ve yangınlara müdahale" konularında sözlü olarak bilgilendirilen güvenlik personeline, daha sonra muhtemel bir yangın durumunda yapılması ile yapılmaması gerekenler tatbikatla gösterildi. Tatbikatta yangın türleri hakkında bilgi alan personel, yangına bilinçli şekilde müdahale etmeyi de öğrendi.

Boş bir alanda yakılan ateş ilk önce sivil savunma ekipleri tarafından, daha sonra da güvenlik personelleri tarafından uygulamalı olarak söndürüldü. Tatbikat sırasında personele, büyük ve küçük çaplı yangın durumunda ne yapılması gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı. Yangın çeşitleri, söndürme teknikleri ve söndürücüler hakkında bilgi sahibi olan personel, yangın söndürme tüplerini sırayla kullanarak uygulama yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber