Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Kasım 2022 - 15:13 Yorum: 0

Osmangazili judoculardan 3 madalya

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcuları, Edirne'nin kurtuluşu dolayısıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Judo Şampiyonası'nda madalyaya...

Osmangazili judoculardan 3 madalya

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcuları, Edirne'nin kurtuluşu dolayısıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Judo Şampiyonası'nda madalyaya doydu.

Türkiye Judo Federasyonu'nun Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği II. Uluslararası Judo Şampiyonası, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 15 ülkeden toplam 670 sporcunun ter döktüğü müsabakada Osmangazili yıldızlar göz doldurdu. Rakipleri karşısına erkekler +73 kilogramda çıkan Umut Şimşek birincilik başarısı elde ederken, kadınlar 48 kilogramda Nehir Telli ile 52 kilogramda Nisa Yavuz üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'yı en iyi şekilde temsil eden genç sporcular ve antrenörlerini kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber