Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Ocak 2023 - 16:38 Yorum: 0

Osmaniye’de asayiş uygulaması: aranan 3 şahıs yakalandı

Osmaniye'de polisin yaptığı asayiş uygulamasında 15 yıl hapis cezası bulunan bir şahsında aralarında olduğu 3 şüpheliyi yakaladı.

Osmaniye’de asayiş uygulaması: aranan 3 şahıs yakalandı

Osmaniye'de polisin yaptığı asayiş uygulamasında 15 yıl hapis cezası bulunan bir şahsında aralarında olduğu 3 şüpheliyi yakaladı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM, Narkotik, Trafik Tescil ve Denetleme, KOM, Motosikletli Polis Timleri ile çarşı ve mahalle bekçilerinin katılımıyla Fakıuşağı Mahallesinde asayiş ve güvenlik uygulaması yaptı. Yapılan uygulamada 19 işyeri kontrol edildi, 1 işyerine ruhsata aykırı faaliyet göstermekten işlem gerçekleştirildi. Uygulama çerçevesinde 138 aracın ise kontrol edildiği, bir otomobilin trafikten men edilerek 4 bin 64 TL'de cezai kesildiği bildirildi.

537 kişinin kimlik bilgilerinin sorgulandığı çalışmada narkotik suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsında aralarında bulunduğu 3 şüpheli yakalandı, birer adet ise ruhsatsız tüfek ile kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber