Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:15 Radara yakalanan 182 araç sürücüsüne 319 bin 473 TL ceza11:15 İl Sağlık Müdürü Dr. Sarıkaya: “Çocuklarını aşılatmak ebeveynlerin en öneml...11:15 22 yıl sonra “evet” dediler, atılan imza ile ikinci baharları başladı11:15 (Özel) 5 bin yıllık tedavi: Bu arılar şifa dağıtıyor11:14 Başkan Yetişkin’in 1 Mayıs mesajı11:12 Bahçeli: "Türkiye’de yerel halk yoktur, Türk milleti vardır. Hazine ve Mali...11:10 ‘Antik çağlardan günümüze Muğla Mutfağı’ kitabının ön tanıtımı yapıldı11:09 Assan Panel İngiltere’de yeni üretim tesisi kuruyor11:08 Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi11:08 Birçok badire atlatan Osmanlı’nın 508 yıllık camisi, tarihe tanıklık ediyor11:06 ‘Ağrılardan eklem enjeksiyonu ile kurtulmak mümkün’11:05 Henley & Partners uluslararası yatırımcıları Türkiye’ye çekmeyi hedefliyor11:05 Avcılar’da “Mahalle Hizmet Seferberliği” çalışmalarına başlandı11:04 Kayınvalidenin yüzüne tüküren koca kusurlu sayıldı11:04 Acun Ilıcalı, Slovenya’nın köklü takımlarından Maribor’u alıyor11:04 Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon11:04 Otomobil ile ezerek husumetlisini öldüren cinayet zanlısının cezası belli o...11:02 Balıkesir’de ihracat artarken, ithalat azaldı11:02 Samsun’da doğa ile iç içe endometriozis farkındalığı etkinliği11:02 Emet’te üreticilere meyve ağaçlarında aşılama ve budama kursu
Asayiş 17 Nisan 2024 - 23:41 Yorum: 0

Otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü

Mersin’de otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.Kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolu Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 80 DA 064...

Otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü

Mersin’de otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolu Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 80 DA 064 plakalı otomobil, aynı istikamette duran tıra arkadan çarptı. Kaza da Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında çalışanlardan sürücü yaralandı, yanında bulunan R.B.(28) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulansla Silifke Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olay yerinde yapılan inceleme sonrası hayatını kaybeden ve Osmaniyeli olduğu öğrenilen R.B’nin cansız bedeni morga götürüldü.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber