Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Temmuz 2023 - 12:15 Yorum: 0

Melikgazi Belediyesi’nin yaz okulu ve spor kurslarından 21 bin kişi faydalanıyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce vatandaşa spor yapma ve yaz tatilini değerlendirme fırsatı sunan Melikgazi Belediyesi’nin yaz kursları ve spor kurslarından bu yıl içinde 21 bin 348 kişi hizmet alacak.Daha sağlıklı bir gelec...

Melikgazi Belediyesi’nin yaz okulu ve spor kurslarından 21 bin kişi faydalanıyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce vatandaşa spor yapma ve yaz tatilini değerlendirme fırsatı sunan Melikgazi Belediyesi’nin yaz kursları ve spor kurslarından bu yıl içinde 21 bin 348 kişi hizmet alacak.

Daha sağlıklı bir gelecek için toplumun mutlaka spor yapmasını gerektiğini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Geleceğimiz olan yavrularımızın hayata her anlamda daha güçlü, sağlıklı ve mutlu hazırlanmaları için spor yapmak en doğal haklarıdır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce vatandaşa spor yapma ve yaz tatilini değerlendirme fırsatı sunan Melikgazi Belediyemizin yaz kursları ve spor kurslarından bu yıl içinde 21 bin 348 kişi hizmet alacak. 7-14 yaş arası çocuk ve gençler, yaz tatilinde uzman eğitmenler eşliğinde belediyemizin tesislerinde spor yapabilme imkânı buluyor. Melikgazi Belediyesi’nde 7-14 yaş arası yaz okulu ve yetişkin sporları futbol, basketbol, voleybol, badminton, taekwondo, jimnastik, hentbol, muay tai, kick boks, kung fu, okçuluk, yüzme olmak üzere 12 branşta eğitim verilmekte olup 7-14 yaş grubunda toplam 4348 kişi bu kurslarımızdan faydalanmakta.” İfadelerini kullandı.

Palancıoğlu, “Tınaztepe, Fedakar Gülderen, Yeniköy, Selçuklu, Esenyurt, Danışmentgazi, Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek, Tavlusun, İldem, Şirintepe, Gökkent, Gesi Fatih, TOKİ, Alparslan Türkeş olmak üzere 15 sosyal tesisimizde yetişkinler için fitness ve aerobik kurslarımız yıl boyu düzenleniyor. 15 tesisimizden yıl içerisinde 10.000’den fazla kişi, Tınaztepe ve Danışmentgazi sosyal tesislerimizde yetişkin yüzme kursumuzdan ise 7000’den fazla kişi bugüne kadar faydalandı. Yaz spor okullarımız ve yetişkinlere yönelik düzenlenen sportif aktivitelerimizden bu yıl içinde 21 bin 348 kişi hizmet aldı. Kurslar bizden. Çocuklarını spora yönlendirmek ise ailelerinden” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber