Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 01 Aralık 2022 - 15:23 Yorum: 0

Otomobilin motor kısmına girdi, dönerin kokusunu alınca çıktı

Tokat'ta otomobilin motor kısmına giren yavru kedi ekiplere zor anlar yaşattı.

Otomobilin motor kısmına girdi, dönerin kokusunu alınca çıktı

Tokat'ta otomobilin motor kısmına giren yavru kedi ekiplere zor anlar yaşattı. Bir türlü yakalanamayan kedi tavuk döner ikramı ile bulunduğu yerden çıktı.

Tokat Devlet Hastanesinde park halindeki bir otomobili motor kısmından kedi sesi geldiğini duyan bir vatandaş aracın camına "Arabada kedi var" yazısı bıraktı. Yavru kedinin bir süre sonra başka bir aracın motor kısmına girdiğini gören duyarı bir vatandaş ise itfaiye ekiplerine haber verdi. Otomobillin alt kısmında fark edilen kediyi yakalamak isteyen ekipler zor anlar yaşattı. Tam yakalanacaktı derken kedi başka bir otomobilin motor kısmına girdi. Yan yana park halinde bulunan bir otomobilden diğerine kaçmaya devam eden kedi yakalanamadı. Bir vatandaş hastane kantinden aldığı tavuk döner kediyi saklandığı yerden çıkarttı. Döner ikramına hayır demeyen yavru kedi karnını doyurduktan sonra hastane bahçesinde gözden kayboldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber