Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Mayıs 2024 - 13:36 Yorum: 0

Otomobille motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosikletle otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında Burak Kardaş (25) yaşamını yitirdi.Kaza, sabaha karşı Doktor Mümtaz Ataman Caddesi’nde meydana geldi. İlçede bir eğlence mekanında çalışan...

Otomobille motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosikletle otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında Burak Kardaş (25) yaşamını yitirdi.

Kaza, sabaha karşı Doktor Mümtaz Ataman Caddesi’nde meydana geldi. İlçede bir eğlence mekanında çalışan Burak Kardaş, mesaisi bittikten sonra evine gitmek için yola çıktı. Kardaş’ın kullandığı motosiklet, karşı istikametten gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Kazada Burak Kardaş olay yerinde yaşamını yitirirken otomobil sürücüsü aracını bırakıp olay yerini terk etti. Sürücü, bir süre sonra tekrar olay yerine gelip polise teslim oldu. Sürücü, gözaltına alınarak karakola götürüldü.
Burak Kardaş’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu