Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Nisan 2022 - 12:08 Yorum: 0

Ovaakçaspor şampiyonluğu göğüsledi

U 18 klasman ligi 2. grupta mücadele eden Ovaakçaspor oynadığı 16 kaçta topladığı 37 puanla şampiyon oldu.

Ovaakçaspor şampiyonluğu göğüsledi

U 18 klasman ligi 2. grupta mücadele eden Ovaakçaspor oynadığı 16 kaçta topladığı 37 puanla şampiyon oldu.

U 18 Klasman Ligi 2. Gurupta mücadele eden Ovaakçaspor, ligin 16. haftasında Gemlik Temsilcisi 1922 Güvenspor ile karşı karşıya geldi. Maçın henüz 10. Saniyesinde 1-0 öne geçen Ovaakçaspor mücadelenin 2. dakikasında aradaki farkı 2'ye çıkardı. Hızlı oyununu devam ettiren mavi beyazlılar 5-0'lık farkı yakaladı. İlk yarının son dakikalarında Gemlik temsilcisinin bulduğu 2 gol ile ilk yarı 5-2 tamamlandı. İkinci yarıda başka gol olmayınca karşılaşma bu skorla tamamlandı. Ovaakçaspor, oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile topladığı 37 puan ile şampiyonluk ipini göğüsledi. Ayrıca, rakip fileleri 56 kere havalandıran mavi beyazlılar gurubun en fazla gol atan takımı oldu.

Çok zor bir gurupta mücadele ettiklerini belirten Ovaakçaspor Başkanı Halil Özturhan, "Biz yönetim olarak sporcularımıza her zaman güvendik. Yöneticilerimizle, teknik ekibimizle, sporcularımızla ve Ovaakçalıların gösterdiği birlik bize bu başarıyı getirdi. Yine Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, her zaman bize destek oldu. Bu vesileyle onlara da teşekkür ediyorum" diye konuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber