Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:12 ’Narkoçelik-14’ operasyonlarında 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin a...07:55 Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması07:53 Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmal...07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı
Eğitim 29 Mart 2024 - 10:33 Yorum: 0

Oyak Renault, BTÜ Gelişim Zirvesi’nde

Oyak Renault’un deneyimli isimleri, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öğrencileriyle bir araya geldi. Deneyimlerini aktaran tecrübeli isimler, “proje yönetimi nasıl olmalı”, “mezunları otomotiv sektöründe neler bekliyor” gibi soruları cevapla...

Oyak Renault, BTÜ Gelişim Zirvesi’nde

Oyak Renault’un deneyimli isimleri, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öğrencileriyle bir araya geldi. Deneyimlerini aktaran tecrübeli isimler, “proje yönetimi nasıl olmalı”, “mezunları otomotiv sektöründe neler bekliyor” gibi soruları cevapladı.
BTÜ Kariyer ve Gelişim Topluluğu ile Hacıwatt Elektrikli Araç Takımı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Oyak Renault Kampüste Gelişim Zirvesi’ Mimar Sinan Yerleşkesi Erguvan Salon’da yapıldı. Etkinliğe; BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Uyanık ve Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Çağlar, “Üniversitemiz, sanayi ile akademi arasında köprü kurma misyonunu önemsiyor ve bu tür etkinlikler bu misyona katkı sağlıyor. Oyak Renault, Bursa’mızın ve ülkemizin otomotiv endüstrisinin önemli küresel aktörlerinden biri olarak sadece sektördeki başarısıyla değil ayrıca insan kaynaklarına verdiği değerleriyle de tanınıyor. Bu nedenle bugün burada bizimle olmanız, öğrencilerimize büyük bir ilham kaynağı olacak. Buradaki etkinlik, öğrencilerimizin kariyer hedeflerine ulaşmaları ve sektörle ilgili değerli bilgiler edinmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Sizlerin tecrübe ve bilgileriniz onların mesleki gelişimlerine büyük katkı sağlayacak” dedi.
Konuşmaların ardından Oyak Renault Proje Yöneticisi Ekrem Köse, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Proje yöneticisinin görevleri, meslekte karşılaşılan sorunlar, proje yönetiminin nasıl yapıldığı gibi konu başlıklarını detaylarıyla anlatan Ekrem Köse, kalite, maliyet ve sürenin bir proje yöneticisi için en önemli noktalar olduğunu vurguladı. Oyak Renault Yetenek Kazandırma Uzmanı Hayriye Elif Tavan ise Renault’un faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Etkinlik kapsamında insan kaynakları sunumu, mülakat demosu ve mühendislik sunumları gerçekleştirildi. Öğrencilerin sorularını yöneltme fırsatı da bulduğu Gelişim Zirvesi, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar’ın katılımcılara teşekkür belgesi takdim etmesi ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber