Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Malatya’da partisinin il binasının açılışına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özdağ, terörle mücadele ve bölgesel gelişmeler konusunda dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Zafer Partisi Gen
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Malatya’da partisinin il binasının açılışına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özdağ, terörle mücadele ve bölgesel gelişmeler konusunda dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Malatya’da partisinin il binasının açılışını gerçekleştirerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Malatya’da düzenlenen program kapsamında Zafer Partisi İl Binası’nın açılışına katılan Özdağ, partililerle bir araya geldi. Açılışın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özdağ, hem Türkiye gündemine hem de bölgesel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Orta Doğu’daki gelişmelere değinen Özdağ, bölgede yaşanan çatışmaların küresel ekonomi üzerinde etkileri olabileceğini belirterek özellikle enerji hatları ve petrol sevkiyatının geçtiği stratejik bölgelerde yaşanabilecek gelişmelerin dünya piyasalarını doğrudan etkileyebileceğini söyledi.
İran ve çevresinde yaşanan gelişmelerin dikkatle takip edilmesi gerektiğini ifade eden Özdağ, bölgedeki terör örgütlerinin hareketliliğine karşı Türkiye’nin güvenlik politikalarını dikkatli bir şekilde yürütmesi gerektiğini dile getirdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’un bir röportajda yaptığı açıklamalara da değinen Özdağ, söz konusu değerlendirmelere eleştiriler yöneltti. Özdağ, terörle mücadelede devlet kurumlarının kararlı bir duruş sergilemesi gerektiğini belirterek, bu konunun Türkiye açısından hayati önem taşıdığını ifade etti.
Özdağ, terörle mücadelenin tavizsiz şekilde sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, bu konuda kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini söyledi. Program, partililerle yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, MTTB Siyaset Okulu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin vesayet zincirlerini kırdığını ve küresel siyasette oyun kurucu bir aktöre dönüştüğünü vurguladı. Yeni anayasanın bir zorunluluk olduğunu belirten Gürlek, "Güçlü olmayanın ad
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurt genelinde etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle 13 il için “sarı” kodlu uyarı yayımladı. MGM’nin son değerlendirmelerine göre Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara, İç Ege, Akd
Türk Kızılay, 2026 yılı Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştireceği vekâletle kurban kesim organizasyonunun detaylarını ve ücretlerini kamuoyuyla paylaştı. "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatalım" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında vekâlet bedelleri b
Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından düzenlenen çalıştayda, raku fırını tasarımı ve pişirimi uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından “Raku Fırını Tas
Başka bir şehirde yaşamak, memleket gündeminden kopmayı gerektirmez. Düzenli yerel haber takibi, uzaklığı daha yönetilebilir hale getirir.
Kurumlar vergisi mükellefleri için 2025 hesap dönemine ait beyan ve ödeme maratonunda sona gelindi. Mükelleflerin, yasal yükümlülüklerini yerine getirmeleri için belirlenen süre yarın mesai bitimiyle birlikte doluyor. Beyannameler İçin Son Çağrı 2025 yıl
Adıyaman’da düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması, 30 kulüp ve yaklaşık 600 sporcunun katılımıyla büyük bir coşku içinde tamamlandı. Adıyaman, Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması’na ev sahipliği yaptı. Yeni Mahalle Kapalı Spor S
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, MTTB tarafından düzenlenen Siyaset Okulu programını gençlerin bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesi açısından kıymetli bulduklarını söyledi. Milli Türk Talebe Birliği tarafından düzen
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Göztepe A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Corendon Alanyaspor
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
İkas Eyüpspor
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
Zecorner Kayseri̇spor