Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Aralık 2022 - 09:48 Yorum: 0

Özel bireyler işverenler ile bir araya gelecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, "İstihdamda Ben De Varım" projesiyle 245 işvereni bin özel birey ile buluşturacak.

Özel bireyler işverenler ile bir araya gelecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, "İstihdamda Ben De Varım" projesiyle 245 işvereni bin özel birey ile buluşturacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) iş birliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde "İstihdamda Ben De Varım" programı gerçekleştirilecek. Kocaeli'nin tüm ilçelerinden katılım sağlayacak 245 işveren, 5 Aralık'ta Kocaeli Kongre Merkezinde 10.00-18.00 saatleri arasında, 9 Aralık'ta ise Çayırova Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde yine 10.00-18.00 saatleri arasında özel gereksinimli bireyler ile buluşacak.

İş arayan özel gereksinimli bireyler için tüm gün sürecek olan programda; iş arama becerileri, İŞKUR engelli hibeleri ve teşvikleri, diksiyon ve etkili konuşma, etkili sunum ve hitabet konularında eğitimler verilecek. Ardından özel gereksinimli bireyler firmalara iş başvurusunda bulunacak. Başvuru seçeneklerine uygun olan özel bireylere firmalar tarafından geri dönüş sağlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber