Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:29 Bakan Tunç’tan Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Khan’a "Gazze çağrısı...14:25 CHP lideri Özel: (Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) "Cumhurbaşkanı ile yaptığım g...14:25 Bakan Fidan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow tarafından kabul edildi14:22 Başakşehir’de Modern Birleşmiş Milletler konferansı yapıldı14:21 Babalar bez bağlama yarışmasında birbirine rakip oldu14:21 Kahraman itfaiyeci Kürşat Aydın son yolculuğuna uğurlandı14:20 Park halindeki kamyon 2 otomobile ve duvara çarparak durabildi: Ortalık sav...14:18 Üniversitelerdeki Filistin’e destek gösterileri Küba’ya sıçradı14:18 Vali Yılmaz, şiddetli yağıştan zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yap...14:16 Osmaniye’de şiddetli yağıştan dolayı kapanan köy yolları açıldı14:15 Bolu’da aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi14:14 CHP’nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik’e geldi14:14 Çarşamba ve Ayvacık’ta yürütebilecek çalışmalar masaya yatırıldı14:14 Hamas Siyasi Büro üyesi Hamdan: “Müzakerelerde ilerleme sağladık”14:12 Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarına devam etti14:12 Resim Heykel Müzesi BlackBox Salonu’nda özel etkinlikler sanatseverlerle bu...14:12 Sinop merkezli uyuşturucu operasyonu: 19 gözaltı14:09 2024 yılının ilk Boğaz yarışı 42 yelkenli ile başladı14:08 Gaziantep’te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı14:08 Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı operasyonunda 18 tutuklama
Eğitim 29 Şubat 2024 - 11:26 Yorum: 0

(ÖZEL) Eskişehirli sınıf öğretmeni yılın ’İlham Veren Öğretmeni’ seçildi

Eskişehir’de Şehit Yalçın Baykuş İlkokulunda sınıf öğretmenliği yapan Ebru Kapaklıkaya, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen The Global Education Awards Dubai (Küresel Eğitim Ödülleri Dubai) başvurularının değerlendirilmesi sonucunda 2023-2024 Yılını...

(ÖZEL) Eskişehirli sınıf öğretmeni yılın ’İlham Veren Öğretmeni’ seçildi

Eskişehir’de Şehit Yalçın Baykuş İlkokulunda sınıf öğretmenliği yapan Ebru Kapaklıkaya, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen The Global Education Awards Dubai (Küresel Eğitim Ödülleri Dubai) başvurularının değerlendirilmesi sonucunda 2023-2024 Yılının İlham Veren Öğretmeni seçildi.
Ebru Kapaklıkaya, Dubai’de gerçekleşen Küresel Eğitim Ödülleri’nde dünya çapında Yılının İlham Veren Öğretmeni ödülüne layık görüldü. İlkokul öğrencilerinin eğitiminde; farklı teknikler, eğlenceli aktiviteler ve çeşitli materyaller kullanarak, eğitimde fark oluşturan Ebru Kapaklıkaya, öğrenmeyi oyunlaştırarak ve öğrenciyi öğrenme sürecinde aktive ederek meslektaşlarına ilham verdiği için ödüle layık görüldü.

“Türkiye’yi temsilen böyle bir organizasyonun içerisinde bulunmak, ödülü almak gerçekten çok kıymetli”
Sınıf öğretmeni Ebru Kapaklıkaya ,“Küresel eğitim ödülleri kapsamında Dubai’de düzenlenen bir trendi bu yıl dördüncüsü düzenleniyor. Burada yılın ilham veren öğretmeni seçildim. Binlerce başvurunun arasından böyle özel bir ödüle layık görülmek benim için çok kıymetli. Sınıf içerisinde yaptığım materyal destekli çalışmalar, farklı materyaller, yine öğrencilerim için ve özel günler için bestelediğim şarkılar. Bunların başka öğretmenlere de ulaşması ilham olması sebebiyle yılın ilham veren öğretmeni seçildim. Türkiye’yi temsilen Eskişehir’i temsilen böyle bir organizasyonun içerisinde bulunmak, o havayı solumak ve ödülü almak gerçekten çok kıymetli ve Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu olarak çok birlikte çalışan ve öğretmen arkadaşlarımızdan da okul idaremiz den de destek gören bir ekibiz. Böyle bir ekibe, böyle bir okula ödül getirmek çok ayrı bir onur oldu. Öğretmen arkadaşlarım sağ olsunlar çok desteklediler. Bu konuda beni daha önceden olduğu gibi hala birlikte çalışmaya ve beraber üretmeye devam ediyoruz. Bireysel olarak benim aldığım bir ödüldü ama tüm okulun sahiplendiği bir ödül oldu. O yüzden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Okul idaremizin bizi bu konuda desteklemesi de çok kıymetli motivasyonumuzu arttırıyor yine il genelinde değerli müdürlerimiz den de gerekli desteği gördük. Bunun için de onlara ayrıca teşekkür ediyorum “ ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber