Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mayıs 2024 - 09:12 Yorum: 0

(Özel) Poşetten kıyafet dikip defile yaptılar

Bursa’da özel eğitim öğretmeni Ümmühan Keyif Koç, öğrencileri ile birlikte geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet tasarlayıp defile yaptı. Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte özel çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.Bursa’da...

(Özel) Poşetten kıyafet dikip defile yaptılar

Bursa’da özel eğitim öğretmeni Ümmühan Keyif Koç, öğrencileri ile birlikte geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet tasarlayıp defile yaptı. Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte özel çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.
Bursa’da özel eğitim öğretmenliği yapan Ümmühan Keyif Koç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle öğrencilerine organizasyon düzenleyerek unutulmaz bir gün yaşattı. Down sendromlu, otizmli ve zihinsel engeli bulunan öğrencileri ile geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet tasarlayan Koç, Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte defile düzenledi. Kendisinin de bir özel çocuk annesi olduğunu söyleyen Koç, “Biz farklı değiliz hepimiz engelli adayıyız. Bizi lütfen kendiniz gibi görün. Bize daha duyarlı olun. Bir bakış bizi çok etkiliyor” şeklinde konuştu.
“Biz farklı değiliz hepimiz engelli adayıyız, bizi lütfen kendiniz gibi görün”
Kendisinin de özel çocuk annesi olduğunu ifade eden Ümmühan Keyif Koç engelli çocuklara karşı daha duyarlı olunması gerektiğini vurgulayarak, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda öğrencilerimle geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi yaptık. Bunun içinde astronot, avukat, prenses, Türk bayrağı kostümümüz vardı. Toplam 30’a yakın öğrencimiz var ama biz 17 öğrencimize kostüm giydirdik. Anneler Günü yaklaştığı için bir velime plaket verdim. Çocuğunu getirmek için çok uzun yollardan geliyor. Rabbim inşallah emeğinin karşılığını verir. Diğer ailelere de hediyeler verdim. Böylelikle Anneler Günü kutlamış olduk. Biz farklı değiliz hepimiz engelli adayıyız. Bizi lütfen kendiniz gibi görün. Bize daha duyarlı olun. Bir bakış bizi çok etkiliyor. İyi ki ben özel çocuk annesiyim” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber