Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Nisan 2024 - 11:12 Yorum: 0

Özkan Arseven: "Jovana Nogic ile Li Yueru takımdan ayrılma kararı aldı"

Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, Kadın Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncularından Jovana Nogic ile Li Yueru’nun takımdan ayrılma kararı aldığını açıkladı.Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, Kadı...

Özkan Arseven: 'Jovana Nogic ile Li Yueru takımdan ayrılma kararı aldı'

Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, Kadın Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncularından Jovana Nogic ile Li Yueru’nun takımdan ayrılma kararı aldığını açıkladı.
Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, Kadın Basketbol Takımı’ndan ayrılma kararı alan Jovana Nogic ile Li Yueru’ya bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Jovana Nogic’in Rusya ekibi Ekaterinburg takımı ile anlaştığını, Li Yueru’nun ise ülkesi Çin’de oynamak istediğini belirten Arseven, öte yandan Kristina Topuzovic ve Tijana Krivacevic’le de yolların ayrıldığını dile getirdi.
Ayrılan sporcuların yerini daha güçlü bir kadro yapısıyla dolduracaklarını aktaran Özkan Arseven, Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı’nın, önümüzdeki sezon ligde ve Avrupa’da kupa hedefinin olduğu bilinciyle çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber