Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 02 Nisan 2023 - 17:18 Yorum: 0

Pamukkale Belediyesi gönül sofrası İncilipinar’da kuruldu

Pamukkale Belediyesi, Mübarek Ramazan ayında açtığı gönül sofralarında vatandaşları buluşturuyor.

Pamukkale Belediyesi gönül sofrası İncilipinar’da kuruldu

Pamukkale Belediyesi, Mübarek Ramazan ayında açtığı gönül sofralarında vatandaşları buluşturuyor. Pamukkale Belediyesi iftarı bu kez İncilipınar Mahallesi'nde gerçekleşti. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Kıymetli vatandaşlarımızla birlikte Ramazan ayında iftar sofrasında bir arada olmanın huzurunu yaşıyoruz" dedi.

Mübarek Ramazan ayında Pamukkale Belediyesi, vatandaşları iftar sofralarında buluşturmaya devam ederken, gönül sofrası bu defa İncilipınar Kapalı Pazar Yeri'nde kuruldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ev sahipliği yaptığı yemeğe, İncilipınar Mahalle Muhtarı Mustafa Aycan ile bölgede yaşayan vatandaşlar katıldı. Başkan Örki, iftar öncesi vatandaşlarla bir araya gelerek hayırlı ramazanlar dileklerini iletti.

İftar yemeğindeki konuşmasında Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anarak başlayan Başkan Örki, " Bu mübarek Ramazan ayında deprem bölgesinde hayatını kaybeden ve geride kalan vatandaşlarımız için dualar ediyoruz. Devletimiz bu vatandaşlarımız için durmadan çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde Pamukkale Belediyesi olarak sizlerin vergileriniz ile arttırdığımız paralar ile deprem bölgesinde her gün bin kişilik iftar sofrası kuruyoruz. Her gün bin kişilik sahur sofrası kuruyoruz. Sizlerin katkılarıyla yapıyoruz bunu Allah sizlerden razı olsun. Rabbim bu millete acılar göstermesin, sizlere nice güzel Ramazanlar yaşamayı nasip etsin. Geçtiğimiz günlerde çok sevdiğimiz İncilipınar muhtarımız Kadir abimizi kaybettik. Mekanı cennet olsun. Rabbim hepimizin Kadir Gecesine, Bayrama mutluluk ve huzur içerisinde kavuştursun diyorum. Bu güzel akşamını bizlerle paylaştığınız için Ramazan bereketinin artmasına vesile olduğunuz için yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber