Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 04 Temmuz 2023 - 11:36 Yorum: 0

Kocasinan Argıncık Avcılık ve AtıcılıkDerneği 7. Geleneksel Trap Şenliği

Kocasinan Argıncık Avcılık ve AtıcılıkDerneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Trap Şenliği’nin 7.’si 9 Temmuz Pazar günü yapılacak.Her yol büyük katılım ile gerçekleştirilen Kocasinan Argıncık Avcılık ve AtıcılıkTrapŞenliği’nin...

Kocasinan Argıncık Avcılık ve AtıcılıkDerneği 7. Geleneksel Trap Şenliği

Kocasinan Argıncık Avcılık ve AtıcılıkDerneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Trap Şenliği’nin 7.’si 9 Temmuz Pazar günü yapılacak.
Her yol büyük katılım ile gerçekleştirilen Kocasinan Argıncık Avcılık ve AtıcılıkTrapŞenliği’nin 7.’si Kocasinan Belediyesi Erkilet Bülbül Pınarı KurbanKesim Yeri’nde yapılacak. Şenlik, Kocasinan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Kültür Daire Başkanlığı desteği ile yapılacak.
DernekBaşkanı Kemal Çelik, konuşla ilgili verdiği bilgilerde, “7. Geleneksel Trap Yarışması’nda avcılarımız trap tek kurşun, trap amatör, trap profesyonel, trap şişe ve trap domuz atışları olmak üzere 5 kategoride yarışacak. Alanımızda lokma tatlısı ve su ikramımız olacak. Ayrıca Kayseri BüyükşehirBelediyesi Mehteran Takımı gösterisi ve Şahin ve Off-Road gösterileri yapılacak. Tüm gün sürecek bu şölene aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca yarışmalara katılacak olanlar bir gün önce alanımızda deneme atışları yapabilecek” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber