Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Nisan 2022 - 17:53 Yorum: 0

Parkta bulduğu para dolu çantayı sahibine teslim eden belediye görevlisi ödüllendirildi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bakımını yaptığı parkta bulduğu para dolu çantayı polise teslim eden Park ve Bahçeler personeli Ali Eren'i makamında...

Parkta bulduğu para dolu çantayı sahibine teslim eden belediye görevlisi ödüllendirildi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bakımını yaptığı parkta bulduğu para dolu çantayı polise teslim eden Park ve Bahçeler personeli Ali Eren'i makamında kabul ederek tebrik plaketi verdi. Ali Eren'i davranışından ötürü kutlayan Başkan Oktay, "Seninle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, parkta bulduğu para dolu çantayı polise teslim eden Park Bahçeler personeli Ali Eren'le bir araya geldi. Eren'i bu davranışından dolayı tebrik eden Başkan Oktay, aynı zamanda adli bir vakayı da ortaya çıkardığını belirterek "Kendisini hem davranışından ötürü hem de suçluların bulunmasına vesile olduğu için iki kez kutluyorum" dedi.

Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada Başkan Oktay, Ali Eren'den olayın nasıl olduğunu anlatmasını istedi. Engelli kadrosunda çalışan 36 yaşındaki Eren ise, "İçmeler'de Kocamemed Parkı'nda temizlik yaparken bankta çantayı buldum. Sorumlumu aradım o da polisi aradı. Ben yapmam gereken görevimi yaptım" diye konuştu.

Yaşanan olayın tüm Marmaris'i gururlandırdığını söyleyen Başkan Oktay ise, "Bizleri gururlandırdın. Marmaris Belediyesi'nin her ferdi dürüstlükten, doğruluktan, çalışkanlıktan ayrılmadan görevini yapıyor. Bu halk için çalışıyor. Sen de yapılması gereken en doğru şeyi yaptın" dedi.

"Senin sayende bir güzel gelişme daha yaşandı" diyen Oktay, "Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına vesile olman bizim memnuniyetimizi, gururumuzu katlamış oldu. Seninle gurur duyuyoruz" diye konuştu. Başkan Oktay Ali Eren'e bir teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verdi.

Ali Eren'in bulduğu ve içinde 12 bin 400 dolar (179 bin 800 lira) ile 2 bin 400 lira bulunan çantanın sahibi aynı akşam bulunmuştu. Karakolda çantayı teslim alan şahsın hareketlerinden şüphelenen polislerin yaptığı araştırma sonucu şahsın kırmızı bültenle aranan uyuşturucu satıcısı olduğu ortaya çıktı. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber