Trabzonspor’un yeniden kadrosuna kattığı Nijeryalı golcü Paul Onuachu, bordo-mavili kulübe geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Tekrar burada olmak beni çok mutlu ediyor. Taraftarların sevgisini hissediyorum, ben de bu sevgiye...
Trabzonspor’un yeniden kadrosuna kattığı Nijeryalı golcü Paul Onuachu, bordo-mavili kulübe geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Tekrar burada olmak beni çok mutlu ediyor. Taraftarların sevgisini hissediyorum, ben de bu sevgiye karşılık vermek istiyorum" dedi.
Trendyol Süper Lig’de yeni sezona hazırlanan Trabzonspor’da, kiralık sözleşmesinin ardından yeniden takıma katılan Onuachu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"Kendi performansıma odaklanıyorum"
Türkiye’deki rekabet ortamını değerlendiren tecrübeli golcü, "Futbol mücadele oyunudur. Süper Lig’de çok önemli forvetler var ama benim odaklandığım konu, kendi takımıma nasıl katkı sağlayabileceğim. Rekabet olacak ama ben kendi performansıma odaklanacağım" ifadelerini kullandı.
"Geri dönme isteğim hep vardı"
Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra da dönmeyi hep arzu ettiğini dile getiren Onuachu, "İlk ayrıldığım andan itibaren geri dönme isteğimi herkes biliyordu. Trabzonspor’un beni ne kadar çok istediğini biliyordum. Ancak bağlı olduğum kulübe de saygı göstermek zorundaydım. O dönemde olmadı ama şimdi geri dönebildim. Burada ne kadar sevildiğimi biliyorum" dedi.
"Rekabet takıma olumlu yansıyacaktır"
Takımın yeni transferi Brezilyalı Felipe Augusto ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Onuachu, "Takımda rekabet olması her zaman olumlu sonuçlar doğurur. Augusto güçlü ve genç bir oyuncu. Tek ya da çift forvet fark etmez, hocamızın kararına göre en iyi katkıyı vermeye çalışacağız" ifadelerine yer verdi.
"İlk maçta oynamayı bekliyorum"
Yeni sezonda ilk maçta forma giymeyi beklediğini söyleyen Nijeryalı golcü, "Eğer bir aksilik yaşamazsam muhtemelen ilk maçta sahada olurum. Hocamızın beklentilerine karşılık vermek ve kalitemi ortaya koymak istiyorum. Sahada kim olursa olsun, herkes birbirine katkı sağlamak için mücadele edecek" şeklinde konuştu.
"Kendime gol sayısı hedefi koymuyorum"
Trabzonspor’daki hedeflerine ilişkin değerlendirmede bulunan Onuachu, "Trabzonspor, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Buradaysak hedef her zaman en iyisini yapmaktır. Kendime gol sayısı olarak hedef koymuyorum ama isteğim en fazla golü atmak ve takıma katkı sağlamak" dedi.
"Nwakaeme ile birlikte olmaktan çok mutluyum"
Saha içi ve dışındaki dostluğuyla bilinen Anthony Nwakaeme ile yeniden aynı takımda olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Onuachu, "Tony benim kardeşim gibi. Antrenmanlarda yüzümdeki gülümsemenin sebebi o. Çok iyi bir insan ve çok iyi bir oyuncu. Sadece futbol anlamında değil, hayat konusunda da size bir şeyler öğretebilen biri. Onunla birlikte olmak beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
"Türkiye daha fiziksel bir lig"
Süper Lig ile Avrupa’daki ligler arasındaki farka da değinen Onuachu, "Türkiye daha fiziksel bir lig. Avrupa’da oyuncular daha genç ve dengeli. Ancak futbol tahmin edilemez bir oyun. Burada her takım birbiriyle rekabet edebiliyor" şeklinde konuştu.
Yeni transfer Kazeem Olaigbe ilk antrenmanına çıktı
Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında 11 Ağustos Pazartesi günü saat 21.30’da sahasında Kocaelispor’u ağılayacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Karadeniz ekibinin yeni transferi Kazeem Olaigbe de bordo-mavili formasıyla ilk antrenmanına çıktı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Özcan Bizati, berabere kaldıkları Kasımpaşa maçının ardından, "Yeni bir teknik ekibiz. Gençlerbirliği 3 puana her zaman talip olacak" dedi.Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Kasımp
Gaziantep’te Şahinbey Spor Salonu’nda düzenlenen Büyükler Grekoromen ve Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nın son günü tamamlandı.Final müsabakalarının ardından sıkletlerde dereceye giren sporcular belli oldu, kupalar sahiplerini buldu. Grekoromen stilde
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Kasımpaşa, sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Mücadelenin 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.
Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında oynanan Adana Demirspor-Boluspor maçının ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Boluspor, deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 6-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzen
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, konuk ettiği Gebzespor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Fethiyespor’un galibiyet hasreti 7 maça çıktı.Hakem: Erdem Temel, Muhammed Yıldız, Esra ArıkboğaFethiyespor: Hakan Canbazoğlu, Raşit Yöndem, Oğ
Muğlaspor, deplasmanda karşılaştığı Karacabey Belediye Spor’u 1-0 mağlup ederek ligde önemli bir zafere imza attı ve puan tablosunun zirvesine yerleşti.Ligdeki iddiasını sürdüren Muğlaspor, kritik deplasman mücadelesinde Karacabey Belediye Spor ile karşıl
Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında sahasında Çorum FK’yı konuk edecek olan Özbelsan Sivasspor, hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan idman, ısınma hareketleriyle
Halkbank Spor Kulübü’nün yeni transferi Polonyalı Aleksander Sliwka, takımın başarısına katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi.Halkbank Spor Kulübü’nün yeni transferi Polonyalı Aleksander Sliwka, Ankara’nın büyüklüğü, atmosferi ve kulübün p
TEM’in Bolu geçişinde tipi şeklinde kar yağışı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük