Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 17 Şubat 2022 - 10:16 Yorum: 0

Pendik Belediyesi’nden hayatı kolaylaştıran yeni uygulama: cepten mobil "İskan Sorgulama"

Pendik Belediyesi teknolojiye yatırımlarını sürdürüyor. Cepten mobil uygulamasını daha da geliştiren belediye, iskan sorgulama hizmetini mobile taşıdı.

Pendik Belediyesi’nden hayatı kolaylaştıran yeni uygulama: cepten mobil 'İskan Sorgulama'

Pendik Belediyesi teknolojiye yatırımlarını sürdürüyor. Cepten mobil uygulamasını daha da geliştiren belediye, iskan sorgulama hizmetini mobile taşıdı. Vatandaşlar cep telefonlarına yükledikleri Pendik Belediyesi uygulamasıyla oturdukları binaları için iskan sorgulaması yapabiliyor.

Teknolojiyi çok iyi kullandıklarını vurgulayan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, cepten iskan sorgulama hizmetiyle vatandaşlara büyük kolaylık sağladıklarını belirterek, "Pendik Belediyesi olarak iskan durumunu öğrenmek için vatandaşlarımızı belediyeye gelme zahmetinden kurtardık. Cep telefonlarına indirilen uygulamayla iskan durumu artık kolaylıkla öğrenilebiliyor" dedi.

Onlarca işlemi birkaç "tıkla" yapabiliyorlar

Pendik Belediyesi mobil uygulamasını sürekli yeniliyor. Son güncellemelerle birlikte vatandaşlar mobil uygulama aracılığıyla tiyatro bileti satın alabiliyor, vergi borcu ödeyip tüm e-belediye hizmetlerinden birkaç tıkla yararlanabiliyorlar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber