Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Kasım 2022 - 15:33 Yorum: 0

Petkimspor, Konya’da takıldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8. hafta mücadelesinde Aliağa Petkimspor ile AYOS Konyaspor karşı karşıya geldi.

Petkimspor, Konya’da takıldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8. hafta mücadelesinde Aliağa Petkimspor ile AYOS Konyaspor karşı karşıya geldi. Konya temsilcisi parkeden 89-84 ile galip ayrıldı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, AYOS Konyaspor ile karşı karşıya geldi. İlk periyodu 19-23 önde tamamlayan İzmir temsilcisi, bu oyununu ikinci sete de taşıdı ve devreye 46-39 önde girdi. Konya temsilcisi, karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayınca üçüncü periyotta farkı eritti ve öne geçti 63-62. Ev sahibi son periyotta da üstünlüğünü sürdürünce sahadan 89-84 galip ayrılan taraf oldu. İzmir temsilcisinde Jeremy Simmons 23, Omar Morgan 16, Kenny Cherry 15 ve Dorukhan Engindeniz 14 sayı ile oynadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber