Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 31 Mart 2023 - 15:23 Yorum: 0

PFDK’dan 24Erzincanspor Başkanı Keleş’e ihtar cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Şanlıurfaspor maçında akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24Erzincanspor...

PFDK’dan 24Erzincanspor Başkanı Keleş’e ihtar cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Şanlıurfaspor maçında akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Gökhan Keleş'e ihtar cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 30.03.2023 tarih ve 50 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar açıklandı.

Kararlar arasında, "24Erzincanspor Kulübü Başkanı Gökhan Keleş'in, 25.03. 2023 tarihinde oynanan 24Erzincanspor- Şanlıurfaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına.

Aynı müsabakada 24Erzincanspor Kulübü görevlisi Fuat Erkan Alptekin'in, rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber