Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:49 Dünya liderlerinden Slovakya Başbakanı Fico’nun uğradığı saldırıya kınama17:47 Polonya Eğitim Bakanı’na Salihli’nin yöresel ürünleri takdim edildi17:47 Köyceğiz’de 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı17:42 Arnavutluk Kupası, Melih İbrahimoğlu’nu forma giydiği Egnatia’nın17:39 Çorum polisinin şok uygulamaları sürüyor17:36 Caddede tehlikeli hareketler yaparak ilerleyen sürücü kamerada17:35 15 el ateş edilerek öldürülmüştü: "Mermisi bitince silahın kabzasıyla vurma...17:35 Özel öğrenciler trafik parkla sosyal hayata adapte oluyor17:34 Tahmazoğlu: "Halı sektörü Türkiye ve Gaziantep’in sanayide de lokomotif sek...17:31 Amasra’da el emekleri kooperatif çatısı altında buluşacak17:29 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchu...17:28 Kulu’da Özel Eğitim Haftası etkinliği17:27 Silahlı saldırıya uğrayan Slovakya Başbakanı Fico’nun hayati tehlikesi bulu...17:27 İstanbul Valiliği’nden Başakşehir’de bulunan bomba düzeneği ile ilgili açık...17:27 54 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın yakalandı17:25 EGM, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce "dinleme yapıldı" iddiasını yalanladı17:25 Dursun Özbek: “Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu bize bana ve arkadaşlar...17:25 Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: “Örgütlü yapılarla emn...17:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un yeni modeli T10F’i inceledi17:22 Başkan Kurnaz: "Tertemiz bir İlkadım için çalışıyoruz"
Asayiş 29 Nisan 2024 - 11:29 Yorum: 0

Pikniğe değil zehirlemeye gelmişler

Denizli’nin Honaz ilçesinde piknik alanında uyuşturucu satan biri kadın iki şüpheli, JASAT dedektiflerini görünce kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu 103 gram kristal uyuşturucuyla yakalanan şüphelilerden birisinin cezaevinden daha yeni çıkt...

Pikniğe değil zehirlemeye gelmişler

Denizli’nin Honaz ilçesinde piknik alanında uyuşturucu satan biri kadın iki şüpheli, JASAT dedektiflerini görünce kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu 103 gram kristal uyuşturucuyla yakalanan şüphelilerden birisinin cezaevinden daha yeni çıktığı belirlendi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Göz Mesire Alanı’nda birlikte icra ettiği devriye faaliyeti sırasında, jandarma ekiplerini gören biri kadın iki şüpheli kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalanan şüphelilerin yapılan üst aramalarında, halk içinde kristal olarak tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin yaşadıkları apart dairesinde jandarmanın narkotik detektör köpekleri ‘Tütsü’ ve ‘Tümsek’ ile birlikte yapılan detaylı aramada, evin farklı bölümlerine gizlenmiş 103 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüphelilerin yapılan GBT sorguların 54 yaşındaki Mehmet A.’nın 74 ayrı suç kaydının, 26 yaşındaki Emine H.’nin ise 7 adet suç dosyasının bulunduğu ortaya çıktı. İfade işlemlerinin ardından Denizli Adliyesi’ne sevk edilen 2 şüpheli, çıkartıldıkları mahkemece ‘uyuşturucu imal ve ticareti’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tutuklanan Mehmet A.’nın daha kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı, serbest kalır kalmaz yine suç işlemeye devam etmesi dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber