Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Ağustos 2022 - 13:38 Yorum: 0

Plaj voleybolu şampiyonu Fatsa Anadolu Lisesi oldu

Ordu'nun Fatsa Belediyesi tarafından, 10. Çınar Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen plaj voleybolunun şampiyonu Fatsa Anadolu Lisesi oldu.

Plaj voleybolu şampiyonu Fatsa Anadolu Lisesi oldu

Ordu'nun Fatsa Belediyesi tarafından, 10. Çınar Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen plaj voleybolunun şampiyonu Fatsa Anadolu Lisesi oldu.

Uzunkum Plajı'nda gerçekleşen ve yaklaşık 10 gün süren plaj voleybolunda finalde Ordu Fenerbahçeliler Derneği ile karşılaşan Fatsa Anadolu Lisesi, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak Fatsa Belediyesi 10.Çınar Festivali Plaj Voleybol etkinliklerinin şampiyonu oldu.

Plaj voleybolunda turnuvanın turnuvanın birincisi Fatsa Anadolu Lisesi'ne 9 bin TL, ikinci Ordu Fenerbahçeliler Derneği'ne 6 bin TL ve üçüncü takım Sarı Kardeşlere ise 4 bin TL ödül verildi.

Plaj Voleybolu turnuvasının ödül törenine katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yaz ayının neşeli ve eğlenceli spor aktivitesi olan plaj voleybolu turnuvasının final heyecanında çekişmeli bir müsabaka izlediklerini belirterek, "10. Çınar Festivalimiz çerçevesinde düzenlediğimiz plaj voleybolunda 36 takımımızın kıyasıya rekabet ettiği turnuvada şampiyon olan Fatsa Anadolu Lisesi ve dereceye giren takımlarımızı kutluyorum. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı ve centilmence verdikleri mücadeleyi tebrik ediyor; gönüllerimizin şampiyonu olan tüm gençlerimize, organizasyon komitemize, böylesine heyecan dolu etkinliğimize eşlik edip coşku katan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber