Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Eylül 2022 - 10:03 Yorum: 0

Polis memurunun belinde silah, omzunda keman

Sinop Valisi ve İl Emniyet Müdürü, eşleriyle birlikte huzurevinde "yaşayan tecrübelerle" bir araya geldi.

Polis memurunun belinde silah, omzunda keman

Sinop Valisi ve İl Emniyet Müdürü, eşleriyle birlikte huzurevinde "yaşayan tecrübelerle" bir araya geldi. Buluşmada bir polis memurunun keman çalması dikkat çekti.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından huzurevinde "Polisler yaşayan tecrübelerle buluşuyor" etkinliği düzenlendi. Buluşmaya katılan Sinop Valisi Erol Karamöeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu ile İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve eşi Arzu Çetiner huzurevinde kalan yaşayan tecrübelerle sohbet etti.

Buluşmada belinde silah taşıyan bir polis memurunun omzunda keman çalarak eşlik etmesi kamuoyunun dikkatini çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber