Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Haziran 2022 - 01:43 Yorum: 0

Polisaj imalathanesinde korkutan yangın

Bayrampaşa'da polisaj imalathanesinde yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol...

Polisaj imalathanesinde korkutan yangın

Bayrampaşa'da polisaj imalathanesinde yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.

Yangın, Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Küçük Coşkun Sokak'ta saat 00.30 sıralarında çıktı. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı iş yerinin 4'üncü katında polisaj imalathanesi olarak kullanılan iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede yaklaşık 200 metrekare alana kurulu iş yerini sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirildi. Kısa sürede yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri bir süre soğutma çalışması yaptı. Yangın esnasında çevredeki vatandaşların cep telefonlarıyla olay anını anbean kayıt ettikleri görüldü.

Olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber