Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Nisan 2024 - 09:31 Yorum: 0

Polise zor anlar yaşattı

Erzurum’da bir şahsın polise karşı gösterdiği mukavemet, beraberinde olayları getirdi.Kent merkezinin en yoğun bölgesinde bulunan Cumhuriyet Caddesi’nde bir aracı kontrol amaçlı durdurmak isteyen trafik polisleri sürücünün tepkisiyle k...

Polise zor anlar yaşattı

Erzurum’da bir şahsın polise karşı gösterdiği mukavemet, beraberinde olayları getirdi.
Kent merkezinin en yoğun bölgesinde bulunan Cumhuriyet Caddesi’nde bir aracı kontrol amaçlı durdurmak isteyen trafik polisleri sürücünün tepkisiyle karşılaştı. Araç sürücüsü polisin tüm uyarılarına rağmen aracıyla kaçtı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler şahsı ve aracı aramaya başladı. Ancak bir süre sonra şahsın yaya olarak trafik polislerinin yanına geldiği ve tekrar tartıştığı görüldü. Tüm ikazlara rağmen ikna olmayan şahıs olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Bu esnada Cumhuriyet Caddesi’ndeki vatandaşların meraklı gözlerle olayları izlediği görüldü.
Polis, gözaltına aldığı şahsı işlem yapmak üzere polis merkezine götürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber