Erzurum’da vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan puhu kuşu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.
Doğada yaralı bir puhu kuşu bulan vatandaşlar, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne bildirdi. İlk müdahalesi yapılan puhu kuşu, daha detaylı tedavi için Kars Rehabilitasyon Merkezi’ne gönderildi. Durumu iyi olan kuşun tedavisi sonrası doğal yaşam alanına bırakılacağı öğrenildi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, "Yaralı kuşa ilk müdahale yapıldı. Kars Rehabilitasyon Merkezimizde tedavi süreci titizlikle sürdürülüyor. Doğaya yeniden kavuşacağı günü umutla bekliyoruz" denildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.