Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:46 Bakan Yerlikaya: “BTÖ’ye yönelik düzenlenen ‘Bozdoğan-30’ operasyonlarında...08:43 Çoruh’un su seviyesi yağışlarla birlikte yükseldi etrafında çay keyifleri b...08:39 Kaymakam Özçelik, Ballı köyünde düzenlenen programa katıldı08:29 Bayburt Ortaokulu Halk Oyunları ekibi Türkiye üçüncüsü oldu08:29 Annesini ayı yiyen ve ölmekten gazeteci tarafından kurtarılan keçi yavrusu...08:29 Erzincan’da anne ayı ve yavruları karlı arazide dolaşırken görüntülendi07:16 Bandırma’da şiddetli rüzgar ve dolu yağışı etkili oldu06:06 Bartın’da kafa kafaya çarpışan araçlar savruldu: 5 yaralı04:43 Bursa’da eğlence merkezinde silahlı kavga: 1 yaralı04:30 Baraj göletlinde kaybolan adamın cansız bedenine 17 gün sonra ulaşıldı04:02 Kadıköy’de bir apartmanın otoparkında bulunan araç alev topuna döndü03:24 Polislere destek için polis merkezine akın ettiler02:51 Vali Varol, 2 polisin şehit olduğu polis merkezinde incelemelerde bulundu02:01 Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir...01:26 Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale ge...01:24 Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı01:00 Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 y...00:22 Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı23:53 İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale23:43 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED An...
Yaşam 24 Mart 2024 - 11:55 Yorum: 0

Pülümür’de, ağır hasarlı konutların yıkımına başlandı

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde hasarlı konutların yıkımına başlandı. İlçede genelinde hak sahiplerine 250 konteyner dağıtılacağı belirtildi.Tunceli’nin Pülümür ilçesi Meydanlar Mahallesi’nde köylerinden sel ve deprem gibi afetler nedeni...

Pülümür’de, ağır hasarlı konutların yıkımına başlandı

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde hasarlı konutların yıkımına başlandı. İlçede genelinde hak sahiplerine 250 konteyner dağıtılacağı belirtildi.
Tunceli’nin Pülümür ilçesi Meydanlar Mahallesi’nde köylerinden sel ve deprem gibi afetler nedeniyle göç eden vatandaşlar için 1987 yılında başlanarak etap etap 177 afet konutu inşa edildi. 1992 Erzincan ve 2001 Pülümür depremlerinden etkilenen konutların bir kısmında güçlendirme çalışmaları yapıldı. En son 6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde ağır hasar gören konutlar, bir süre önce boşaltılmıştı.
Konutların yıkımına başlanırken, ilçe genelinde hak sahipliği kazanan 250 vatandaş için konteyner dağıtılacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber