Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:29 KBÜ’de “Biyomimetik akıllı yılanımsı robot” geliştirildi12:27 Yücel: “Dünya devletlerini tehdit eden riskler arasında dezenformasyon ilk...12:26 ‘Muğla Turizm Platformu’ kuruluşu için ilk adım atıldı12:25 Aydın Valisi Canbolat’ın Vakıf Haftası mesajı12:25 Vali Erkan Kılıç: "Bolu, trafik kurallarına çok saygılı bir il"12:25 Miles&Smiles, üyelerine vergisiz alışverişlerde daha fazla KDV iadesi sağla...12:25 MHP Lideri Bahçeli: (Sinan Ateş davası) "Beklentimiz, iddianamenin kabul ed...12:23 Ankara’da 15 yaşındaki çocuk sırtından bıçakladığı ablasını öldürdü12:21 Haydarpaşa’da karaya oturan gemiyi kurtarma çalışmaları başladı12:20 Evinin deposunu uyuşturucu serasına çevirmiş12:20 Ula’da bahar şenlikleri coşkusu başladı12:19 Cizre’de STK temsilcileri selden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret et...12:14 Dünyanın farklı ülkelerinden mühendis kızlar İstanbul’da buluşacak12:14 Başkan Çolakbayrakdar, “Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”12:12 Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek12:11 İl Spor Güvenlik Kurulu, 19 Mayıs Pazar günü Rams Park’ta oynanacak olan Ga...12:10 Niğde’de AÜB Üniversite Tanıtım Fuarı Düzenlenecek12:10 CHP 8. Yargı Paketi’ndeki bazı maddelerin iptali istemiyle AYM’ye başvurdu12:09 Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi12:09 Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi
Yerel 14 Ekim 2016 - 10:28 Yorum: 0

Pursaklar, Milli Şair Akif’in memleketi İpek Belediyesi ile kardeş oluyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ata yurdu olan Kosova'nın İpek şehrini ziyaret ederek, İpek Belediyesi ile...

Pursaklar, Milli Şair Akif’in memleketi İpek Belediyesi ile kardeş oluyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ata yurdu olan Kosova'nın İpek şehrini ziyaret ederek, İpek Belediyesi ile kardeş şehir ön protokolü imzaladı.

"Pursaklar'dan Balkanlara Gönül Köprüsü" sloganı ile Kosova'nın İpek şehrine çalışma ziyaretinde bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve beraberindeki heyet, Türkiye'nin birikimini gönül coğrafyası olan Balkanlara taşıdı. Ziyaret kapsamında İpek Belediye Başkanı Gazmend Mejzini ile bir araya gelen Başkan Çetin, Pursaklar Belediyesi ile İpek Belediyesi arasında kardeş şehir ön protokolü imzaladı. İmza töreninde konuşan Çetin, "Bu ziyaretimiz ve imzaladığımız iyi niyet protokolü, ikili diyaloglarımızı geliştirip, birikimlerimizi paylaşarak şehirlerimize katkı sunacaktır. Karşılıklı atılan bu adımlar hem ülkeler arasında hem de yerel yönetimler arasında önemli dostluklara, önemli işbirliklerine katkı sağlayacaktır" dedi.

Başkan Çetin öncülüğündeki heyeti ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirten İpek Belediye Başkanı Gazmend Mejzini ise, "Bu ziyaret ve atılan adım bizleri çok mutlu etmiştir. Sayın Başkan ve heyetine teşekkür ediyoruz. Türk halkına selamlarımızı iletiyoruz" diyerek memnuniyetlerini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber