Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:43 UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği14:42 Otobüste kavgaya tutuştular14:41 Başkan Gürhan Akdoğan: "Bursa ovası da, sanayisi de sahipsiz değildir"14:41 Kızıltepe’de iki aile arasında silahlı kavga: 3 yaralı14:40 Vali Hüseyin Aksoy, Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası mesajı yayımladı14:39 Anadolu Üniversitesi’nde kültür söyleşilerine Prof. Dr. Halil Berktay konuk...14:37 Eskişehir Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu toplantısı gerçekleştiril...14:34 TEM’de karşıya geçmek isteyen yayaya araç çarptı: 1 ölü14:33 Kaymakam Kumcu, sınır kapısında incelemelerde bulundu14:29 Bakan Tunç’tan Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Khan’a "Gazze çağrısı...14:25 CHP lideri Özel: (Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) "Cumhurbaşkanı ile yaptığım g...14:25 Bakan Fidan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow tarafından kabul edildi14:22 Başakşehir’de Modern Birleşmiş Milletler konferansı yapıldı14:21 Babalar bez bağlama yarışmasında birbirine rakip oldu14:21 Kahraman itfaiyeci Kürşat Aydın son yolculuğuna uğurlandı14:20 Park halindeki kamyon 2 otomobile ve duvara çarparak durabildi: Ortalık sav...14:18 Üniversitelerdeki Filistin’e destek gösterileri Küba’ya sıçradı14:18 Vali Yılmaz, şiddetli yağıştan zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yap...14:16 Osmaniye’de şiddetli yağıştan dolayı kapanan köy yolları açıldı14:15 Bolu’da aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Eğitim 14 Mart 2024 - 12:36 Yorum: 0

Ramazan geleneğini okullarında yaşatıyorlar

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ramazan geleneğini okullarında yaşatıyor. Okulda hazırlanan ramazan ayı köşesi ilgi odağı olurken, öğrencilerden biri de davul eşliğinde maniler söyleyerek bahşiş t...

Ramazan geleneğini okullarında yaşatıyorlar

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ramazan geleneğini okullarında yaşatıyor. Okulda hazırlanan ramazan ayı köşesi ilgi odağı olurken, öğrencilerden biri de davul eşliğinde maniler söyleyerek bahşiş topladı.
Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Hülya Çetin Yıldız ve öğrenci yurdu müdür yardımcısı Nadiye Sert okulda ramazan köşesi hazırladı. Öğrencilerden birisi de davul ile okulun bahçesinde ve içerisinde eski ramazan manileri söyleyip bahşiş toplarken, topladıkları parayla da şeker ve çikolata alarak hem arkadaşlarına hem de okula gelen misafirlere ikram ediyorlar.
Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak mübarek ramazan ayının önemini hissettirmek ve ramazan ayının maneviyatını yaşatmak için okulda bir çalışma başlattıklarını kaydeden Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Fahri Sarıtaş şunları ifade etti: "Yurt öğrencilerimizden isteyen öğrenciler her akşam teravih namazına gitmektedir. Okulumuzda her gün sahur ve iftar yemekleri düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrencilerimize ayrıca şeker dağıtılarak ramazan ayının şeker tadında geçmesini temenni ediyoruz. Ramazan ayı köşesinde de hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilerimiz güzel hatıralarını ölümsüzleştiriyor."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber