Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Haziran 2023 - 16:04 Yorum: 0

Eyyübiye parklarında görsel şölen

Yeşile aşık belediye başkanı Mehmet Kuş’un, Eyyübiye ilçesindeki yeşil alan miktarını artırmak ve park alanlarını halkın en güzel şekilde istifade edebileceği hale getirmek için yaptığı çalışmalar, halk tarafından takdir edildi. Süleymanşah...

Eyyübiye parklarında görsel şölen

Yeşile aşık belediye başkanı Mehmet Kuş’un, Eyyübiye ilçesindeki yeşil alan miktarını artırmak ve park alanlarını halkın en güzel şekilde istifade edebileceği hale getirmek için yaptığı çalışmalar, halk tarafından takdir edildi. Süleymanşah Mahallesi’ndeki bir parkta uygulanan su ve ışık temalı süs havuzları, parktaki diğer düzenlemelerle büyük beğeni kazandı.
Şanlıurfa merkezinin en az yeşil alanına sahip ilçesi Eyyübiye’de yeşil alan miktarını artırmak, halka nefes alacağı mekanlar oluşturmak amacıyla dört yıl içerisinde ilçeye 38 yeni park ve bölgenin en donanımlı millet bahçesini kazandıran Başkan Mehmet Kuş’un çalışmaları, memnuniyetle karşılanmaya devam ediyor. Daha önce yapımı tamamlanarak hizmete sunulan parkları, halkın taleplerine göre belediyenin kendi üretimi olan banklar ve kamelyalar ile donatan Eyyübiye Belediyesi, yeşillendirme, ağaçlandırma, sulama ve aydınlatma sistemleri tamamlanan yerlerde su ve ışık temasıyla görsel şölen sunan uygulamaları halkın beğenisine sundu.
Süleymanşah Mahallesi’ndeki parkta yapılan düzenlemeleri takdir eden vatandaşlar, Başkan Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. İlçe genelindeki parkları, fiziki ve görsel kirlilikten arındırılmış, huzur ve rahatlık verecek şekilde vatandaşların istifadesine sunmak için çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, bugün kapıları halka açılan Millet Bahçesi’nde de aynı hassasiyetleri göz önünde bulundurdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber