Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Mart 2024 - 20:40 Yorum: 0

Rektör Alkış, öğrenciler ile iftar yemeğinde buluştu

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış iftar yemeğinde öğrenciler ile bir araya geldi.Öğrencilerle iftarda aynı sofrada buluşan Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, orucunu açtıktan sonra öğrencilerle...

Rektör Alkış, öğrenciler ile iftar yemeğinde buluştu

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış iftar yemeğinde öğrenciler ile bir araya geldi.
Öğrencilerle iftarda aynı sofrada buluşan Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, orucunu açtıktan sonra öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Rektör Alkış, makul talepleri yerine getirebileceklerini vurguladı. Rektör Alkış, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kampüsler, üniversite öğrencilerinin nitelikli zaman geçirebilecekleri mekanlardır. Öğrencilerimiz eğitim hayatlarından sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere değin zamanlarının çoğunu kampüs alanında geçirmektedirler. Bu bağlamda kampüs, öğrencilerin dünyasıdır ve biz de bu dünyada daha güzel ve niteli bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapacağız. Ben bugün öğrencilerimizle birlikte aynı sofrada orucumu açmaktan dolayı çok mutluyum. Onlarla birlikte oruç açmak, onlarla hasbihal etmek gerçekten çok güzel bir duygu.”
Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsü Merkezi yemekhanede düzenlenen iftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Faysal Yatman’da eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber