Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Eylül 2022 - 17:43 Yorum: 0

Rektör Özölçer’den birimlere ziyaret

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bugün Farabi ve İbn-i Sina kampüslerinde bulunan bazı birimleri ziyaret...

Rektör Özölçer’den birimlere ziyaret

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bugün Farabi ve İbn-i Sina kampüslerinde bulunan bazı birimleri ziyaret etti.

İlk ziyaretini Farabi kampüsü öğrenci yemekhanesine gerçekleştiren Özölçer, burada öğrencilerle sohbet ederek, yemekhane yemekleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Topluma hizmet üretme faaliyetlerinin Üniversitelerin en önemli görevlerinden biri olduğunu belirten Rektörümüz Özölçer, hizmetin içeride başladığını söyleyerek, "önce öğrenci" dedi.

Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yemekhanede geçirdiği bir saatlik sürenin ardından yine Farabi kampüsünde bulunan Öğrenci Destek ve Psikolojik Danışmanlık Koordinatörlüğüne geçerek, yeni dönem hazırlıklarına ilişkin son durumu kontrol etti. Farabi Kampüsündeki son ziyaretini Tahir Karauğuz Konferans Salonuna yapan Özölçer, konferans salonunda yaklaşık 15 gün önce başlatılan yenile çalışmalarında gelinen son durumu analiz eti.

Saat 14.00'te Sağlık kampüsü olarak da anılan İbn-i Sina kampüsüne doğru hareket eden Özölçer, Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun akademik kurul toplantısına katıldı. Rektör Özölçer'in açılış konuşmasını yaptığı kurul toplantısı, çeşitli sunumların ardından 30. Yıl pastası kesilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber