Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 09 Mayıs 2024 - 10:25 Yorum: 0

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Niğde Üniversite Tanıtım Fuarı’nda öğrencilerle iç içe

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) üyesi 15 üniversitenin katılımıyla düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarları kaldığı yerden devam ediyor. Fuarın üçüncü ayağına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ev sahipliği yaptı.Toplam 11 ilde gerçe...

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Niğde Üniversite Tanıtım Fuarı’nda öğrencilerle iç içe

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) üyesi 15 üniversitenin katılımıyla düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarları kaldığı yerden devam ediyor. Fuarın üçüncü ayağına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ev sahipliği yaptı.
Toplam 11 ilde gerçekleştirilecek etkinliğin 3. gününde Anadolu Üniversiteler Birliği üyesi üniversiteler, Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda buluşarak, üniversite adaylarına üniversitelerini tanıttı.
Erciyes Üniversitesi de tanıtım standıyla fuardaki yerini aldı.Stantta üniversite adayı öğrencilerle bir araya gelen, onların merak ettikleri soruları yanıtlayan AÜB Dönem Başkanı ve ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, burada öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Gençlerin doğru tercih yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla ERÜ’nün bölümleri, sıralama ve puanlar ile ulaşım ve yurt imkânları hakkında stant görevlileri ile birlikte öğrencilere detaylı bilgi veren Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, standı ziyaret eden öğrencilere ERÜ’ye ait çeşitli materyaller hediye etti.
Katılımcı üniversitelerin stantlarını da ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Altun, stant görevlileri ile sohbet etti.
Anadolu Üniversiteler Birliği Üniversite Tanıtım Fuarı’nın 4.’sü ise bugün Kırşehir’de gerçekleşecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber